Bureau Opgeruimd

 

Persoonlijke opruimbegeleiding

 

 

Wat houdt persoonlijke opruimbegeleiding in

Voor het traject van start gaat komt een professional organizer langs voor een intake-gesprek, waarin uw situatie en wensen wordt besproken. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat u samen aan de slag om weer orde aan te brengen in uw woning en/of administratie.

De professional organizer begeleidt u in het maken van keuzes om uw leefomgeving weer aangenaam te maken en geeft u tips en adviezen om uw woning geordend te houden.

 
U wilt een professional organizer inschakelen

Bureau Opgeruimd heeft jarenlang ervaring opgedaan als professional organizer. Met deze opgedane ervaring geeft Bureau Opgeruimd nu trainingen en workshops. Begeleiding geeft Bureau Opgeruimd in de vorm van coachingstrajecten.

Heeft u behoefte aan persoonlijke opruimbegeleiding, dan schakelt Bureau Opgeruimd andere professional organizers in, die dezelfde manier van werken hanteren. En ook zij staan er allemaal garant voor, dat alles wat wordt gezien en besproken vertrouwelijk wordt behandeld. Wilt u een professionel organizer graag inschakelen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

 

 Terug

 

Bureau Opgeruimd, voor ruimte in je leven     | 06 - 44 572 854