Bureau Opgeruimd

 

Opruimcoach thuis

 

 

U heeft meerdere keren geprobeerd uw woning op te ruimen en opgeruimd te houden? En het lukt telkens maar niet? Huur ons dan in als opruimcoach. Met dit traject leert u wat opruimen is, hoe u goed moet opruimen en hoe u het opgeruimd houdt. U gaat zelf aan de slag met de theorie en krijgt begeleiding van ons middels een aantal coachingssessies en via de e-mail.

 

Waaruit bestaat dit traject?

  1. Eerst komt Bureau Opgeruimd bij u thuis voor het houden van een intake-gesprek van ongeveer een uur.
  2. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor het volgen van een opruimtraining bij u thuis. In deze training leert u o.a. wat opruimen is, wat valkuilen zijn en hoe hiermee om te gaan en hoe het opgeruimd te houden. Na afloop van de training gaan we samen bekijken waar u gaat beginnen met opruimen van uw woning.
  3. Na ongeveer 4 week volgt de eerste coachingssessie van een reeks van 5. Tijdens deze sessies zal besproken worden hoe het opruimen verloopt, waar u tegen aan loopt en krijgt u tips en adviezen die bij uw eigen situatie passen.
  4. Gedurende een half jaar krijgt u extra ondersteuning in de vorm van e-mail.


Aanmelden of meer informatie

Wilt u graag begeleiding van Bureau Opgeruimd als opruimcoach of eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan contact met u ons op.

 

 

Bureau Opgeruimd staat er garant voor, dat alles wat wordt gezien of besproken vertrouwelijk wordt behandeld!

 

 Terug

Bureau Opgeruimd, voor ruimte in je leven     | 06 - 44 572 854