Bureau Opgeruimd

 

 

Het gezicht achter Bureau Opgeruimd

 

 

Bureau Opgeruimd is in 2004 opgericht door Esther van Eijden. Na het afronden van de HEAO en NIMA B is ze werkzaam geweest in de semi-overheid en het bedrijfsleven. Ze heeft onder andere bedrijven geholpen bij het structureren van hun bedrijfsprocessen, mede door het invoeren en onderhouden van kwaliteitssystemen (ISO en VCA).

Met veel enthousiasme en een groot inlevingsvermogen heeft ze bedrijven geadviseerd. Met deze eigenschappen, haar organisatietalent en haar zorgvuldige manier van werken traint en begeleidt ze nu mensen persoonlijk, zowel thuis als op het werk.

Een vaste structuur geeft mensen overzicht, rust en ruimte. Esther heeft zich hier verder in verdiept en onder andere de opleiding Professional Organizer gevolgd. Hierdoor is ze een gecertificeerd professional organizer.

 

 

"Zelf ervaar hoe prettig het is om opgeruimd te werken, wonen én leven. Vroeger hield ik dingen vast "voor het geval dat..." of "het is toch zonde om het weg te doen". Nu ik dit heb losgelaten en deze dingen wel de deur uit heb gedaan, ervaar ik weer rust in mijn leven. En daardoor ruimte voor nieuwe en mooie ontwikkelingen; ruimte die er vroeger niet was, omdat die "dingen" ervoor zaten."

 

Esther van Eijden

 

 

 

Bureau Opgeruimd, voor ruimte in je leven     | 06 - 44 572 854